מתכון קרם פרש | יס-שף

קרם פרש

ציפוים | קרם | חלבי  
דירוג  

אז נכון שאפשר לקנות קרם פרש מוכן, אבל גם קל מאוד להכנה בבית. טוב לשימוש במנות אחרונות, להקרמה ולהעשרת מרקים כתחליף לשמנת או מריחה על לחם כחמאה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 25 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

מיקסר וו גיטרה/ קקערה גדולה + מטרפה.
צנצנת זכוכית + מכסה.
ניילון נצמד.

מרכיבים:
  • 3 כוסות שמנת מתוקה. (כמה שאחוז השומן יהיה יותר גבוה המוצר הסופי יהיה יותר טעים).
  • 1 כוס שמנת חמוצה.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר מערבבים יחד שתי השמנות.
  2. מעברים לצנצנת. סוגרים עם ניילון נצמד.
  3. מניחים בטמפרטורת החדר במקום קריר 24 שעות.
  4. לאחר 24 שעות מערבבים טוב.
  5. אוטמים עם מכסה ומניחים במקרר.
  6. נשמר במקרר עד 3 שבועות.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 13/09/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
4 משתמשים סימנו 'כן'