מתכון פרפה קיווי קפוא | יס-שף

פרפה קיווי קפוא

דירוג  

מסוג הקינוחים שכולם יבקשו את המתכון. קל להכנה וטעים טעים. הכנה יום לפני האירוח.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:


15-20 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן הקפאה : 7 שעות

*****
15-20 תבניות רמקין / קעריות לקינוח/ תבנית מלבנית גדולה
מיקסר + וו הקצפה ושלוש קעריות (כמובן שאפשר גם לנקות ולהשתמש באחת) 
מגימקס להב סכין/ בלנדר
לקקן
מצקת

מרכיבים:
  • 4 ביצים מופרדות.
  • 1 כוס סוכר לבן- מופרד לחצי כוס וחצי כוס.
  • 5 קיווי גדולים ורכים.
  • 2 קיווי מוצקים לקישוט.
  • 1 מיכל שמנת מתוקה - לפרווה צמחית.
הוראות הכנה:
  1. מקציפים את החלמונים (הצהוב) עם חצי כוס מהסוכר על מהירות גבוה לקבלת קציפה תפוחה. שמים בצד.
  2. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב. תוך כדי ערבוב מוסיפים את חצי כוס הסוכר.
  3. טוחנים במעבד מזון את הקיווי.
  4. עם לקקן מקפלים לקציפת החלמונים.
  5. מוסיפים בתנועת קיפול את קערת החלבונים לקערת החלמונים. מערבבים טוב.
  6. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת. עד לקצפת יציבה.
  7. מקפלים לתערובת. מערבבים טוב.
  8. מוזגים בעזרת מצקת לכלי הקינוח**.
  9. מעבירים למקפיא ל 7 שעות או יותר.
  10. הצעה להגשה: מוציאים מהמקפיא. שמים קצפת ועליה 1-2 פרוסות קיווי.
  11. **אופצית הגשה נוספת: לסעיף 7: ניתן להשטיח את התערובת בתבנית מלבנית ולשים במקפיא. לאחר 7 שעות לחתוך לריבועים לקשט ולהגיש


 נוצר על ידי: אפרתשם-טוב  בתאריך: 22/04/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'