חממו את התנור ל 180 מעלות צלזיוס. לשמן את התבנית עם תרסיס. לשים נייר אפייה ולרסס גם אותו שוב.
במיקסר עם וו גיטרה ערבבו את הביצים וממתיק הסוכר המלאכותי כ 5 דקות. עד שהם אוריריות והבלילה תפחה.
3 בקערה נפרדת ערבבו עם מטרפה קמח, קורנפלור, קרם טרטר בקערה נפרדת ערבבו עם מטרפה קמח, קורנפלור, קרם טרטר והסודה לשתיה. לאחר מכן הוסיפו את השקדים הטחונים ואת התותים** - ערבבו טוב עם כף .
בעזרת לקקן העבירו את המלית בקערה לקערת הביצים וערבבו.
מזגו את הבלילה לתבנית ופזרו על המלית את האוכמניות אפו 25 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
מוציאים מהתנור, לקירור מוחלט.
הכנת הקרם ריקוטה:
בקערה שמים את הריקוטה. מוסיפים את הדבש ואת הלימון. מערבבים יחד עד קבלת קרם אחיד.
להגשה: אחר שהעוגה התקררה - מפזרים מעט אוכמניות ותותים. חותכים אותה לריבועים ומגישים לצידה בקערה יפה את קרם הריקוטה.
את הקרם נמרח על העוגה וניצור את הזיגוג המושלם שלנו . מעדן.
**מהאוכמניות והתותים השאירו קצת בצד לקישוט.