מתכון עוגת דלעת ואגוזי מלך | יס-שף

עוגת דלעת ואגוזי מלך

עוגות | בחושות | פרווה  
דירוג  

אחת העוגות הטעימות והקלות להכנה. אורירית ולחה. תחושה של בריאות בתוך המתיקות.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  בחושות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • תבנית אינגליש קייק 28x12.5x6.5 ס"מ- משומנת ומקומחת מעט.
  • רשת קירור
    פומפייה / מעבד מזון עם דיסקית להב
  • מיקסר עם וו גיטרה / קערה גדולהמטרפה

מרכיבים:
  • 300 גרם דלעת/דלורית- מגוררת דק.
  • 3 ביצים M.
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים.
  • 1 כוס שמן קנולה / שמן תירס.
  • 1.5 כוסות סוכר לבן.
  • החומרים היבשים:
  • 1.5 כוסות קמח לכל מטרה או קמח לעוגות - מנופה.
  • 1/2 כפית אבקת אפייה.
  • 1/2 כפית סודה לשתייה.
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון.
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט.
  • 1 כפית שטוחה קינמון
הוראות הכנה:
  1. במיקסר מערבבים במהירות בינונית- נמוכה את הסוכר והשמן 5 דקות ללא התערבות. לאחר מכן, בודקים בין האצבעות כי הסוכר נמס. אם לא. מערבבים עוד 5 דקות.
  2. מוסיפים את כל "החומרים היבשים" ומערבבים דקה על מהירות איטית.
  3. מוסיפים את הביצים והדלעת והאגוזים, מערבבים עד איחוד.
  4. יוצקים לתבנית האפייה עד 3/4 מגובה מהתבנית. מכניסים לתנור ל-45 דקות. או עד שקיסם יוצא נקי והעוגה נסוגה מעט מהדפנות.
  5. מעבירים לרשת קירור.
  6. שומרים בפעמון בטמפרטורת החדר או במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/06/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'