מתכון עוגת זברה טעימה מאוד | יס-שף

עוגת זברה טעימה מאוד

עוגות | גבינה | חלבי  
דירוג  

אחת העוגות הפשוטות והטעימות. נראת כמו מקונדיטוריה.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  גבינה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 9-10 

כלים:

  • תבנית אינגליש קייק 28x12.5x6.5 ס"מ/ תבנית קוטר24-26 ס"מ.
  • מיקסר
  • קערה

מרכיבים:
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל).
  • 1/2 כוס חלב (120 מ"ל).
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל - או אינסטנט פודינג לימון.
  • 1/2 כוס סוכר (100 גרם).
  • 1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם).
  • 20 ביסקוויטים פתי בר קצת יותר מחצי חבילה.
  • להרטבת הביסקוויטים:
  • מעט חלב בקערה.
  • לקישוט: (לא חובה) מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.
הוראות הכנה:
  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
  2. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
  3. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 5 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
  4. טובלים ביסקוויט בחלב בשני הצדדים (סופרים עד 3 ומוציאים).
  5. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
  6. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
  7. מקפיאים את העוגה למשך הלילה. למחרת הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
  8. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
  9. **שומרים במקרר או במקפיא.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 09/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'