מתכון סלט חצילים ופלפל חריף | יס-שף

סלט חצילים ופלפל חריף

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

סלט עם חצילים ושום טרי, עגבניות אדומות אש ופלפל חריף קצוץ דק והכל מתבשל לו בנחת במחבת ויוצר סלט טעים. את הסלט מגישים כתוספת לכל ארוחה בשרית או חלבית: ליד האורז והשניצל, על הסלט ליד החביתה , או בתוך הסנדוויץ' לעבודה. מעדן.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 20 דקות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

מחבת 22 ס"מ + מכסה
כף ערבוב

מרכיבים:
  • לטיגון: שמן קנולה.
  • 2 בצלים יבשים בינונים קצוצים דק.
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות.
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק.
  • 5-6 שיני שום כתושות.
  • 5 עגבניות בינוניות- קטנות קצוצות.
  • 1/2 כוס מים
  • כפית פלפל שחון טחון, מלח.
הוראות הכנה:
  1. מטגנים במחבת את הבצלים עד שהם מזהיבים.
  2. מוסיפים את החצילים מערבבים יחד ומטגנים עד שגם הם מזהיבים.
  3. מוסיפים למחבת את יתר המרכיבים ומערבבים טוב.
  4. מכסים מחבת ומנמיכים אש. מבשלים כשעה עד שהרוטב מסמיך.
  5. מגישים לשולחן. שומרים במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 25/08/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'