מתכון סלט קישואים | יס-שף

סלט קישואים

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

סלט קישואים ברוטב לימון ונענע. קישוא הוא ירק טעים, מזין ודל קלוריות. לפניכם מתכון קל להכנה .סלט קישוא מלא טעם המתאים לכל ארוחה, בשרית או חלבית.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • סיר לטיגון עמוק.
  • כף מחוררת.
  • נייר סופג.
  • מסננת.
  • קערה בינונית.

מרכיבים:
  • שמן קנולה - לטיגון.
  • 1 ק"ג קישואים. חתוכים לקוביות.
  • 10 -8 שיני שום כתושות.
  • 1 כוס עלי נענע, קצוצים דק.
  • כפית מלח - או לפי הטעם.
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון - או לפי הטעם.
  • 1 כפית שטוחה סוכר לבן.
  • 1 לימון בינוני סחוט
הוראות הכנה:
  1. מחממים בסיר שמן עד רתיחה. מוסיפים את רבעי הקישואים מטגנים עד הזהבה. מעבירים עם כף מחוררת את הקישואים למסננת בכיור. לכ- 10 דקות. מנערים מידי פעם.
  2. מעבירים את הקישואים למגבת נייר לספיגה נוספת.
  3. מעבירים את כל מרכיבי הרוטב לקערה ומערבבים היטב.
  4. מעבירים את הקישואים לקערה ומערבבים שוב.
  5. טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
  6. מגישים.
  7. שומרים במקרר בכלי אטום.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 25/09/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'