מתכון עוגת שמנת וקינמון הכי מוצלחת | יס-שף

עוגת שמנת וקינמון הכי מוצלחת

עוגות | בחושות | חלבי  
דירוג  

עוגה בחושה עסיסית וקלה להכנה, ממוצרים שיש בדרך כלל בבית. מרשימת התבלינים אתם כבר יכולים להריח את הריח הנפלא שממלא את כל חלל הבית והטעם.. בהתאם. אתם חייבים לנסות.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  בחושות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 9-10 

כלים:

תבנית עגולה קוטר: 26 ס"מ, עומק: לא פחות מ 5.5 ס"מ -רצוי מתפרקת - משומנת ומקומחת מעט.
מיקסר וו גיטרה / קערה+ מטרפה.
לקקן/מרית.
קערה
כפית.
רשת קירור

מרכיבים:
  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל סה"כ) / לפרווה : שמנת מתוקה צמחית.
  • 4 ביצים M.
  • 2 כוסות סוכר לבן.
  • 3 כוסות קמח תופח - מנופה.
  • 2 כפות שטוחות קינמון טחון- מנופה.
  • 1 כף שטוחה פלפל אנגלי טחון / קנמון טחון
  • לעיטור וטעם: (לא חובה).
  • 30 גרם סוכר וניל- מנופה/ סוכר דמררה/ חום /סוכר לבן.
  • 1 כף שטוחה קינמון.
הוראות הכנה:
  1. מדליקים תנור ל- 180 מעלות צ.
  2. בקערת המיקסר שמים את השמנת, סוכר, קינמון ובהרט - מערבבים הכל יחד כ- 3 דקות ללא התערבות.
  3. מוסיפים את הביצים. אחת בכל פעם ולבחוש אחרי ההוספה.
  4. מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח, בפעמיים, שלוש - עד איחוד.
  5. מוזגים את הבלילה לתבנית המשומנת.
  6. מיישרים בעזרת לקקן.
  7. לתוספת טעם ויופי: בקערה קטנה מערבבים עם כפית סוכר וניל וקינמון.
  8. מפזרים את הגרגירים על העוגה.
  9. אופים כ- 50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  10. מעבירים לרשת קירור.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 09/10/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
3 משתמשים סימנו 'כן'