מתכון נשיקות מרנג בקלי קלות | יס-שף

נשיקות מרנג בקלי קלות

קינוחים | פרווה | פרווה  
דירוג  

נשיקות מרנג, ענני מרנג איך שלא תקראו לזה- זה טעים מאוד וקל להכנה. קינוח משגע ממוצרים שיש בבית.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 2 שעות

מספר סועדים: 11-12 

כלים:

  • מיקצפת ידנית.
  • מיקסר + וו הקצפה.
  • 2 כפות.
  • אמבט מרים/ בן מארי - סיר עם מים רותחים ועליו קערה שלא נוגעת במים. 
  • תבנית אפייה עם נייר אפייה.

מרכיבים:
  • 4 חלבונים (הלבן של הביצה). מביצה M*.
  • רבע כוס סוכר על כל חלבון.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • *3 כפות מי חומוס (רצוי מפחית) = חלבון ביצה אחד.
הוראות הכנה:
  1. על הגז לחמם בן מארי.
  2. לשים את החלבונים והביצה בבן מארי ועם מקצפת ידנית להקציף סוכר וחלבונים כ- 10 דקות ללא הפסקה. לבדוק עם האצבעות כי הסוכר נמס וכי הקערה קרה למגע.
  3. להעביר למיקסר, להוסיף וניל. לערבב על מהירות גבוהה עוד עשר דקות.
  4. להדליק תנור ל 100-120 מ"צ טורבו.
  5. עם כף ניקח מהמרנג ועם הכף השנייה נוריד אותו לנייר אפייה. ונעשה חצי סיבוב עם הכף שיראה כאילו יצא משקית זילוף. המרנגים לא חייבים להיות זהים. כמובן שאפשר להשתמש גם בשקית זילוף.
  6. תוך כמה זמן זה מוכן? יש רק דרך לדעת: על פי ניסוי ותהיה עם התנור שלכם. ההבדלים יכולים להיות גדולים מתנור לתנור. אז אל תתפסו אותנו במילה במקרה הזה - כדי שלא תתאכזבו. המרנג מוכן כאשר הוא יוצא בקלות מנייר האפייה זה יכול להיות שעה וגם 4 שעות..אז תבדקו מידי פעם. שימו שעון לשעה ותבדקו. תנסו להוציא בעדינות מהתבנית. אם יצא בקלות - מוכן.
  7. אפשר להכין גם מרנג צבעוני על ידי הכנסת צבע מאכל בשלב הערבול.
  8. לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 05/12/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'