מתכון עוגיות תמרים פריכות | יס-שף

עוגיות תמרים פריכות

עוגיות | עם מילוי | פרווה  
דירוג  

רולדת תמרים קלה להכנה. עוגיות קטנות וטעימות. עוגיות תמרים ואגוזים במילוי ממרח תמרים. בריאות, טבעוניות ומושלמות.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  עם מילוי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 57 דקות

מספר סועדים: 20+ 

כלים:

  • מיקסר + וו גיטרה / קערה + מטרפה.
  • תבנית אפייה + נייר אפייה.
  • סכין חד.
  • רשת קירור.

מרכיבים:
  • 4 כוסות קמח - מנופה.
  • 1 כוס שמן.
  • 1 כוס מים רותחים.
  • אבקת אפיה.
  • סוכר וניל.
  • 2 כפות סוכר.
  • ממרח תמרים.
  • אגוזים קצוצים/ קינמון - לא חובה.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר נערבב את כל החומרים לבצק רך.
  2. לתת לנוח לחצי שעה במקרר.
  3. לחלק ל-7 חלקים. כדי שהעוגיות יצאו קטנות.
  4. כל חלק לרדד ולמרוח ממרח תמרים.
  5. אפשר להוסיף גם אגוזים קצוצים או קינמון - לא חובה.
  6. לגלגל לרולדה.
  7. לחתוך לפרוסות.
  8. להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מ"צ טורבו לכ- 12 דקות.
  9. להוציא לרשת קירור.
  10. לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
  11. אפשר לשמור במקפיא עד 3 חודשים.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/01/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'