מתכון איך מכינים סוכר חום, סוכר חום תוצרת בית | יס-שף

איך מכינים סוכר חום, סוכר חום תוצרת בית

דירוג  

אתם צריכים סוכר חום ובדיוק נגמר? לפניכם תחליף נהדר. קל להכנה ומהיר הכנה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  לעוגה או קאפקייק

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 6 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • מעבד מזון + להב סכין / קערה גדולה.

מרכיבים:
  • 250 גרם סוכר לבן.
  • 2 כפיות מולסה/דבשה - בחנויות טבע.
הוראות הכנה:
  1. נעביר למעבד מזון את הסוכר והמולסה.
  2. נערבב יחד כ 3-4 דקות. אתם תראו שנוצר מרקם וצבע דומה מאוד לסוכר חום.
  3. לשמור בכלי אטום.
  4. אם אין לכם מעבדי מזון אפשר לערבב בידיים בקערה, אבל זה יקח יותר זמן.
  5. טיפ: כאשר סוכר חום מתייבש כמו בלוק בטון, שימו אותו במיכל אטום עם לימון או תפוח או תפוז. בתוך 24 שעות הוא יחזור להיות רך. כמו כן ניתן להכניסו במעבד מזון עם להב סכין. ולסובב מספר פעמים עד שהסוכר מתפורר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 22/02/2019

תגובות והערות: (2)
 ייסשף
05/03/2019
5/5

היי אביב, תודה על תגובתך. מויקיפדיה " סוכר חום הוא סוכר (סוכרוז) שלא זוקקה ממנו המולאסה (דבשה), או סוכר לבן שהוספה לו מולאסה בשלב מאוחר יותר" .. אז זה בעצם הדבר עצמו וכמה פשוט. תנסה.

 אביב שמש
03/03/2019
0/5

לא ידעתי שכך מכינים סוכר חום , חשבתי שעושים זאת ממקל מתוק שגדל בשטח האדמה ומישם נעשת הסוכר החום , בעצם זה לא הכי בריא עם לוקחים סוכר לבן ומערבבים עם מה שכתבתם אני אישית לא העשה זאת ,


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
4 משתמשים סימנו 'כן'