מתכון עוגיות פנדה חמודות וטעימות | יס-שף

עוגיות פנדה חמודות וטעימות

עוגיות | שוקולד | חלבי  
דירוג  

עוגיות דב פנדה חמודות, יפות ומאוד טעימות. כייף לקשט את השולחן או את הכוס קפה עם הדב החמוד הזה. אנחנו מרגישים כמו יפנים שאוהבים דברים חמודים ולוקחים בקופסא לעבודה או לבית ספר כי אנחנו אוהבי בעלי חיים, גם אם זה בסוף נגמר בביס- ממש עוגיות קאוואיי.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 20+ 

כלים:

מרכיבים:
  • 240 גרם חמאה ללא מלח -רכה (1 כוס).
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 2 כפיות תמצית שקדים (אם אין , לשים 2 כפיות תמצית וניל).
  • 2 + 3/4 כוסות קמח רגיל - מנופה (385 גרם) +מעט למשטח העבודה.
  • 20 גרם אבקת קקאו רגילה או הולנדית - מנופה +מעט למשטח העבודה
  • 1 ביצה L.
  • 1 + 1/2 כוסות אבקת סוכר - מנופה. (180 גרם)
  • 1/2 כפית שטוחה מלח.
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • מעט מים.
הוראות הכנה:
  1. נחמם תנור ל 180 מעלות.
  2. בקערה נערבב עם מטרפה: קמח, אבקת אפייה ומלח.
  3. במיקסר נערבב יחד חמאה ואבקת סוכר כ-5 דקות ללא התערבות על מהירות בינונית.
  4. לאחר מכן נוסיף את הוניל ואת תמצית השקדים. נערבב.
  5. נוסיף ביצה ונערבב עד איחוד.
  6. אחרי שהכל מעורבב היטב, ננמיך מהירות. נוסיף בשלבים את קערת הקמח. עד איחוד. אין צורך לערבב יותר מידי
  7. לאחר מכן נחלק את הבצק לשניים. לפי העין או בעזרת משקל.
  8. חצי אחד נשים בקערה נפרדת ואת החצי השני נחזיר לקערת המיקסר.
  9. נוסיף קקאו ונערבב עד איחוד. אם יש צורך, נעביר למשטח עבודה ונלוש עד שהבצק הופך לצבע שוקולד. (כדי ליצור צבע שחור ניתן להוסיף צבע מאכל שחור. כ- 3 טיפות).
  10. נעטוף כל בצק בנילון נצמד ונכניס למקרר לכחצי שעה או יותר - לא חובה.
  11. נרדד את בצק השוקולד. אם יש צורך לפדר, נעזר במעט קקאו ולא בקמח. נרדד לא עבה מידי. הרי נוסיף עליו שכבה נוספת. ניצור עם חותכן את גוף הדוב. נעביר לנייר האפייה שעל תבנית האפייה.
  12. לאחר מכן נרדד את הבצק הלבן, לא עבה מידי, וניצור את שאר העוגייה: העיניים והאף, סביבם את עיגול הפנים. הבגד ים ושאר החותכנים שאינם הגוף.
  13. נרכיב: נרטיב מכחול במעט מים (אפשר גם להרטיב מעט את האצבע ולפזר על הבצק) ונפזר על פני הדוב. נניח את הבצק הלבן של הפנים וכך הלאה.
  14. לאחר שהתבנית מלאה- נכניס לתנור שחומם ל 180 מעלות . טורבו. מגש הכי תחתון לכ-8-10 דקות.
  15. נעביר לרשת קרור עד קירור מוחלט.
  16. נשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 19/03/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'