מתכון פאי תרד וגבינת עיזים, פאי קיטו עם תרד וגבינת עיזים | יס-שף

פאי תרד וגבינת עיזים, פאי קיטו עם תרד וגבינת עיזים

מאפים | פאי | חלבי  
דירוג  

פאי הכי מוצלח, הכי צבעוני. מלא תרד טרי ומתובל בגבינות ועוד המון דברים טובים. קל להכנה וטעים שאתם חייבים לנסות. ללא קמח. מתאים לשיטת הדיאטה שנקראת דיאטת קטו.

קטגוריה:  מאפים

תת-קטגוריה:  פאי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מעבד מזון + להב פלסטיק / מיקסר + וו גיטרה.
  • מיקסר + וו הקצפה.
  • קערה.
  • תבנית עוגה קוטר 24-26 ס"מ, רצוי מתפרקת- משומנת מעט.
  • מזלג/קיסם עץ.
  • כף ערבוב/ לקקן.
  • רשת קירור.

מרכיבים:
  • בלילת ביצים-לציפוי-
  • 5 ביצים.
  • 1 כוס (240 מ"ל/גרם) שמנת מתוקה / אם אין- שמנת חמוצה (240 מ"ל/גרם).
  • מלח ופלפל-על פי הטעם.
  • המילוי:
  • 200 גרם. תרד טרי.
  • 2 כפות חמאה או שמן קוקוס.
  • 2 שיני שום.
  • קורט אגוז מוסקט טחון.
  • מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 100 גרם (200 מ"ל) - בינה קשה, מגורדת.
  • 175 גרם. גבינת עיזים, פרוסה.
  • לתחתית:
  • ¼1 כוסות קמח שקדים (150 גרם/300 מ"ל).
  • 3+1/3 כפות שומשום (30 גרם/50 מ"ל).
  • 1 כף אבקת קליפת פסיליום (8 גרם)- בחנויות הטבע.
  • ½ כפית מלח.
  • 40 גרם חמאה, רכה.
  • 1 ביצה.
הוראות הכנה:
  1. מחממים את התנור ל - ° 175 צ. טורבו.
  2. לתחתית: במעבד מזון מערבבים קמח שקדים ושומשום. מוסיפים את כל שאר המרכיבים. מערבבים עד איחוד. מעבירים לתבנית. משטחים את הבצק בעזרת הידיים או מזלג. אין צורך את דפנות התבנית.
  3. עם מזלג דוקרים את הבצק לכל קוטרו. אופים במשך 10-15 דקות.
  4. מוציאים מהתנור לרשת קירור. משאירים את התנור דולק.
  5. לבלילת הביצים: מקציפים יחד את הביצים ואת השמנת, כ-4 דקות על מהירות גבוה-בינונית. מוסיפים מלח ופלפל. מערבבים. שמים בצד.
  6. למילוי: קוצצים את התרד לרצועות דקות.קוצצים את השום לפרוסות ואח"כ לקוביות. שמים בקערה.
  7. מוסיפים לקערת התרד את כל שאר מרכיבי המילוי - חוץ מגבינת העיזים והגבינה המגוררת. מערבבים.
  8. בעזרת לקקן מעבירים את תוכן הקערה לתבנית ומשטחים יפה.
  9. מוסיפים לקערת הביצים (אותה הכנו בשלב 6) את הגבינה המגוררת ומערבבים.
  10. שופכים את הקערה על המילוי. משטחים יפה לכל קוטרה - אפשר בעזרת לקקן.
  11. מקשטים בפרוסות מגבינת העיזים.
  12. אופים כ-30-40 דקות. עד שהמלית מתיצבת.
  13. מעבירים לרשת קירור כ-10 דקות ומגישים. שומרים במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 22/04/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'