מתכון חזה עוף במרינדה אדומה בתנור, שניצל חזה עוף במרינדה | יס-שף

חזה עוף במרינדה אדומה בתנור, שניצל חזה עוף במרינדה

עוף | בתנור | בשרי  
דירוג  

חזה עוף פרוס לשניצלים דקים עטוף במרינדה אדומה יוצא מהתנור מלא טעם. קל להכנה ומהיר הכנה. שניצל טעים במיוחד שמתבשל בתנור ויוצא לא פחות טעים מבישול במחבת ויותר בריא. מצוין לצד תפוח אדמה או אורז וסלט ירוק.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  בתנור

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

  • תבנית אפייה + נייר אפייה.
  • מסננת.

מרכיבים:
  • שניצלים מחזה עוף. פרוסים דק. כ-6 שניצלים.
  • למרינדה:
  • 1/2 כפית מלח.
  • 2 כפות פפריקה מתוקה.
  • כף פפריקה חריפה.
  • כ-8 שיני שום כתושות.
  • כ-3/4 כוס שמן קנולה.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות צ.
  2. בקערה מערבבים יחד את כל חומרי המרינדה. מערבבים טוב.
  3. טועמים. המרינדה צריכה להיות טעימה. כמו ממרח טוב. מתקנים תיבול אם צריך.
  4. טובלים כל שניצל משני צדדיו במרינדה. מניחים במסננת. לכ-3 דקות. מינימום.
  5. על נייר אפייה מסדרים את השניצלים אחד ליד השני.
  6. מכניסים לתנור לכ-15-20 דקות.
  7. מוציאים ומגישים לשולחן.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 31/08/2019

תגובות והערות: (1)
 צצצ
29/03/2020
1/5

עדיף להניח על מחבת פסים מרוסס בשמן זה יוצא יותר עסיסי ולא יבש בתנור..


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
3 משתמשים סימנו 'כן'