מתכון תה מוחיטו עם מנטה וליים | יס-שף

תה מוחיטו עם מנטה וליים

קינוחים | פירות | פרווה  
דירוג  

קוקטייל המוחיטו האהוב, בגרסת התה. קל להכנה ולא מאכזב. תה קר או חם על פי בחירתכם.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  פירות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 5 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • כוס זכוכית המתאימה לשתייה חמה.
  • מערוך/ כף עץ.

מרכיבים:
  • כ- 8 עלי מנטה/נענע טריים, או יותר.
  • 2 כפיות סוכר חום.
  • מיץ ליים 20 מ"ל.
  • משקה רום בהיר 50 מ"ל.
  • מים חמים לתה כ- 250 מ"ל.
הוראות הכנה:
  1. הכניסו את המנטה והסוכר החום לכוס.
  2. הוסיפו את מיץ הליים, ערבבו והתערבלו בתנועה סיבובית חוזרת עם קצה של מערוך או כף עץ.
  3. הוסיפו את הרום, לאחר מכן את המים החמים.
  4. אפשר לקשט בפלח ליים או/ו עלי מנטה.
  5. מגישים.
  6. מתאים גם כתה קר, מים קרים ותוספת קוביות קרח.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 13/09/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'