מתכון עוגיות סוכר משגעות | יס-שף

עוגיות סוכר משגעות

דירוג  

מתכון קל וטעים. טוב במיוחד אם רוצים עוגיות ששומרות על צורתן לאחר שיוצרים מהם צורות בחותכנים. אבל בלי שום קשר הם פשוט טעימות אש.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  שומרות על צורתן לאחר האפייה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

מיקסר וו גיטרה.
מערוך.
חותכנים/ קורצנים.
משטח עבודה מסיליקון - לא חובה.

מרכיבים:
  • 100 גרם חמאה ללא מלח, בטמפ החדר - לפרווה מרגרינה.
  • 1 וחצי כוסות סוכר לבן
  • 1 ביצה L או 2 M
  • 1.5 כפיות תמצית וניל
  • 3 כוסות קמח
  • 1/4 כפיות מלח.
  • 1 כפית אבקת אפייה- אבל --אם אתם רוצים עוגיה שתשמור על צורתה להסיר מהמתכון!!!
הוראות הכנה:
  1. במיקסר מערבבים יחד חמאה וסוכר - כ5 דקות ללא הספקה על מהירות בינונית .
  2. מוסיפים את שאר המוצרים במתכון במהירות נמוכה.
  3. לאחר דקה מגבירים מהירות עד איחוד.
  4. מוציאים למשטח העבודה ויוצרים עיגול. מכסים בנילון נצמד ולמקרר לכשעה.
  5. מוציאים למשטח עבודה. עם מערוך מיישרים בצק ועם קורצנים/חותכנים יוצרים את הצורות הרצויות.
  6. מכניסים למקרר לחצי שעה. מדליקים תנור ל180 מעלות צ.
  7. לאחר מכן, מכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 6-12 דקות.
  8. מוציאים ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
  9. אפשר לקשט ברויאל איסינג.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'