מתכון קרם גבינה לציפוי עוגות וקאפקייקס | יס-שף

קרם גבינה לציפוי עוגות וקאפקייקס

ציפוים | גבינה | חלבי  
דירוג  

טעים במיוחד מתאים לציפוי עוגות וקאפקייקס. מתאים לעוגת שכבות ועוד. אנו חוזרים לקרם גבינה הזה שוב ושוב, טעים קל להתעסקות.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  גבינה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • מתכון לשלוש תבניות עגולות קוטר 20 ס"מ  / מתכון לעוגה אחת קוטר 26-24 ס"מ.
  • לקקן.
  • מיקסר וו הקצפה.

מרכיבים:
  • הכמות מתאימה לשלוש תבניות עגולות קוטר 20 ס"מ. :
  • 170 גרם חמאה - רכה-רצוי ללא מלח.
  • 270 גרם גבינת שמנת - אחוזים גבוהים.
  • 930 גרם אבקת סוכר.
  • הכמות מתאימה לתבנית אחת קוטר 24ס"מ:
  • 50 גרם חמאה.
  • 125 גרם גבינת שמנת.
  • 150 גרם אבקת סוכר.
הוראות הכנה:
  1. לשני המתכונים אופן העשייה זהה.
  2. במיקסר: נשים את החמאה הרכה נערבב אותה כחמש דקות לבד במהירות גבוה. היא תשנה את צביעה ללבנה יותר.
  3. על מהירות איטית נוסיף את אבקת הסוכר בכפות.
  4. לאחר מכן נוסיף את הגבינה .
  5. נערבב יחד לאיחוד.
  6. מוכן לשימוש. לשמור במקרר לטווח קצר. במקפיא לטווח ארוך


 נוצר על ידי: AngelaMcelhannon  בתאריך: 08/03/2018

תגובות והערות: (2)
 שני
04/08/2022
1/5

היי האם זה אפשרי לערבב במיקסר 50 גרם חמאה? אני מנסה וזה לא ככ עובד

 שרון
04/04/2020
5/5

מתכון מצויין! יציב וטעים הוספתי כמה טיפות ליים והטעם אף השתפר


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
5 משתמשים סימנו 'כן'