מתכון קרם תפוזים לעיטור עוגה | יס-שף

קרם תפוזים לעיטור עוגה

ציפוים | קרם | פרווה  
דירוג  

קרם נהדר למריחה בין שכבות של עוגה בחושה וכקרם עליון לעוגה וכמובן לקאפקייקס. קרם תפוזים לציפוי עוגה וקאפקייקס.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

מרכיבים:
  • 6 חלמונים (הצהוב של הביצה) ביצה M.
  • 3 תפוזים, קליפה מגוררת+מיץ / 3/4 כוס מיץ תפוזים.
  • 100 גרם אבקת סוכר/ סוכר דק.
  • 200 גרם חמאה-ללא מלח. (לפרווה: מחמאה/מרגרינה).
  • 3 כפות קורנפלור - מעורבבות במעט מים.
הוראות הכנה:
  1. בסיר קטן יש לשים את החלמונים, גרר התפוז והמיץ, סוכר, חמאה וקורנפלור ולערבב הכל יחד עד המסה ואיחוד. על אש נמוכה.
  2. ערבבו כל הזמן עם מטרפה עד שהתערובת תסמיך. לוקח זמן.
  3. מעבירים לקערה ונותנים לבלילה להתקרר במקרר עד קירור מוחלט.
  4. מצפים את העוגה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 15/04/2018

תגובות והערות: (4)
 אריאל
17/03/2024
1/5

סורי על המילים אבל יצא דוחה ממש

 אריאל
17/03/2024
1/5

סורי על המילים אבל יצא דוחה ממש

 אורלי
01/07/2022
0/5

היי לאחר שהקרם הסמיך וכיביתי את האש הפך לגושי ונהרס 😕

 רונית
10/10/2019
1/5

יותר מדי ביצים :(


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
4 משתמשים סימנו 'כן'