מתכון כבד עם בצל מקורמל | יס-שף

כבד עם בצל מקורמל

בקר | תבשיל | בשרי  
דירוג  

אנשים לא אוהבים כבד כי הם לא יודעים איך להכין אותו. קבלו מתכון מושלם לכבד עם בצל מקורמל

קטגוריה:  בקר

תת-קטגוריה:  תבשיל

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

מחבת.
כף עץ.

מרכיבים:
  • 15 כבדים.
  • 4 בצלים גדולים.
  • מלח.
  • שמן קנולה
הוראות הכנה:
  1. חותכים לפסים את ארבעת הבצלים
  2. על מחבת עם שמן קנולה מניחים את הבצלים ונותנים להם להתקרמל על אש קטנה. התהליך לוקח זמן. מערבבים מידי פעם עם כף עץ. בערך שעה.
  3. לאחר שהבצל קורמל מכניסים אליו את הכבדים - לאחר שנוקו מכל מה שאינו בשר.
  4. עכשיו נותנים לכבד להתבשל. על אש בינונית - מוצאים אותו רק אחרי שהוא הופך לחום כהה. בערך חצי שעה.
  5. ניתן להגיש בתוספת פחממה.


 נוצר על ידי: Hila  בתאריך: 09/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'