מתכון שניצל עוף בתנור עם מוצרלה וגבינה כחולה | יס-שף

שניצל עוף בתנור עם מוצרלה וגבינה כחולה

עוף | בתנור | לא כשר  
דירוג  

לפעמים אנחנו לא אוהבים טיגון. נראה לנו יותר בריא להכין שניצל בתנור. בלי פירורי לחם ובלי ביצה. שניצל פיצה. טעים טעים ועם פחות עבודה. סליחה פירורי לחם וביצה , לא שמנו לב שלא הגעתם. כמו שאנחנו אומרים: אתם חייבים לנסות. זה כבר הפך למתכון קבוע במשפחתנו.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  בתנור

רמת קושי: קל

סוג מתכון: לא כשר

זמן הכנה כולל: 50 דקות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

רשת אפייה של התנור עליה נייר אפייה חתוך ל 5-7 חתכים לאורך פסי הרשת
תבנית אפייה של התנור עליה נייר אפייה

מגימיקס עם להב סכין.
2 קערות.

מרכיבים:
  • 5-6 שניצל חזה עוף פרוסים דק- (על פי מספר הסועדים. 2 שניצלים לאדם. )
  • מלח
  • רסק עגבניות. קנוי.
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 עגבניות בינוניות.
  • 1 פלפל חריף גדול
  • כפית
  • גבינה מוצרלה מגורדת כוס
  • גבינה כחולה מגורדת. חצי כוס.
  • אפשר גם גבינות צהובות אחרות שאתם אוהבים.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור על 220 מעלות טורבו
  2. במגימיקס ובוא עגבניות, רבע פלפל חריף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור-מקצצים כמעט עד רסק. שמים בקערה בצד.
  3. בקערה שמים את השניצלים ומפזרים עליהם מלח ופלפל בנדיבות. מעסים עם הידיים. שמים בצד.
  4. לוקחים את רשת האפייה של התנור עליה נייר אפייה חתוך ל 5-7 חתכים לאורך פסי הרשת ופורסים עליו את השניצלים.
  5. עם כפית לוקחים מהרסק בקופסה ופזרים על השניצלים שכבה דקה. על הרסק הקנוי מפזרים בנדיבות את רסק העגבניות העשוי, כך שהרסקים מכסים את כל השניצל.
  6. לאחר מכן מפזרים על השניצל את המוצרלה לאחר מכן את הגבינה הכחולה.
  7. לוקחים את חצי הפלפל החריף ופורסים לעיגולים. על כל שניצל שמים שני עיגולים.
  8. לוקחים את התבנית עם נייר האפייה שמים בתנור. מעליהם תבנית הרשת עם השניצלים . השניצלם יוציאו נוזלים אשר יפלו על התבנית.
  9. מנמיכים תנור ל 180 מעלות טורבו לכ-20 דקות .
  10. מוציאים ומעבירים למגש הגשה. שניצלים מושלמים ללא טיגון.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 10/06/2018

תגובות והערות: (1)
 שני
17/05/2019
1/5

השםםם ירחםם חלבי ובשרים מה קורה לכם יהודים יקרים תתעוררו כשרות תתעוררו ממש מצער


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'