מתכון קאפקייקס קוקה-קולה | יס-שף

קאפקייקס קוקה-קולה

עוגות | קאפקייקס | חלבי  
דירוג  

קאפקייקס קולה, קלות להכנה וטעימות מאוד. אפייה עם סטייל. מצוין לאוהבי הקוקה קולה אבל לא רק להם: יש בעוגה טעם של קולה אבל הוא לא מידי דומיננטי- הוא משמש כתבלין ומוסיף טעם מיוחד וטעים. כמובן שיש כאן גם מתכון לקרם קוקה קולה שעימו נקשט את הקאפקייקס וגם מוסיף טעם ונראות אבל רצינו שתראו בתמונות אך הם יוצאים וכמה הם מקסימים גם ללא ציפוי וכמובן אפשר להכין עם המתכון גם עוגה.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  קאפקייקס

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 40 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

מרכיבים:
  • 120 גרם חמאה - רכה.
  • 120 גרם חמאה - רכה.
  • 120 גרם חמאה - רכה.
  • 3/4 כוס קוקה-קולה / קולה סירופ סודה - למי שיש סודה סטרים (מערבבים שתי כפות של הסירופ עם 120 מ"ל מים ומערבבים- וזאת הכמות למתכון).
  • 3/4 כוס קוקה-קולה / קולה סירופ סודה - למי שיש סודה סטרים (מערבבים שתי כפות של הסירופ עם 120 מ"ל מים ומערבבים- וזאת הכמות למתכון).
  • 3/4 כוס קוקה-קולה / קולה סירופ סודה - למי שיש סודה סטרים (מערבבים שתי כפות של הסירופ עם 120 מ"ל מים ומערבבים- וזאת הכמות למתכון).
  • 1/2 כוס קרם פרש / שמנת חמוצה/ רוויון***.
  • 1/2 כוס קרם פרש / שמנת חמוצה/ רוויון***.
  • 1 כוס קמח לבן - מנופה.
  • 1 כוס קמח לבן - מנופה.
  • 1/2 כוס קרם פרש / שמנת חמוצה/ רוויון***.
  • 1 כוס קמח לבן - מנופה.
  • 2 כפות קקאו - מנופה.
  • 2 כפות קקאו - מנופה.
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 2 כפות קקאו - מנופה.
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה.
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה.
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 1 ביצה L.
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה.
  • 1 ביצה L.
  • 1 ביצה L.
  • 1/4 כפית מלח שולחן.
  • 1/4 כפית מלח שולחן.
  • 1/4 כפית מלח שולחן.
  • 30 גרם שוקולד ציפס.
  • 30 גרם שוקולד ציפס.
  • 30 גרם שוקולד ציפס.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר מערבבים את החמאה- כ 5 דקות.
  2. במיקסר מערבבים את החמאה- כ 5 דקות.
  3. מוסיפים את הקוקה קולה, הביצה והקרם פרש. מערבבים.
  4. מוסיפים את הקוקה קולה, הביצה והקרם פרש. מערבבים.
  5. בקערה עם מטרפה מערבבים את הקמח, שוקולד צי'פס, קקאו ואבקת אפייה.
  6. בקערה עם מטרפה מערבבים את הקמח, שוקולד צי'פס, קקאו ואבקת אפייה.
  7. מוסיפים את קערת המיקסר לקערה ומערבבים יחד בעזרת לקקן, עד שיש תערובת אחידה.
  8. מוסיפים את קערת המיקסר לקערה ומערבבים יחד בעזרת לקקן, עד שיש תערובת אחידה.
  9. מעבירים את התערובת הנוזלית לכד מזיגה.
  10. מעבירים את התערובת הנוזלית לכד מזיגה.
  11. מחממים תנור 180 מ"צ, טורבו.
  12. מוזגים את הבלילה למנגטים עד 3/4 מגובהם.
  13. מוזגים את הבלילה למנגטים עד 3/4 מגובהם.
  14. אופים כ 30 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
  15. אופים כ 30 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
  16. במיקסר מערבבים את החמאה- כ 5 דקות.
  17. מעברים לרשת קירור.
  18. מוסיפים את הקוקה קולה, הביצה והקרם פרש. מערבבים.
  19. מעברים לרשת קירור.
  20. בקערה עם מטרפה מערבבים את הקמח, שוקולד צי'פס, קקאו ואבקת אפייה.
  21. מוסיפים את קערת המיקסר לקערה ומערבבים יחד בעזרת לקקן, עד שיש תערובת אחידה.
  22. מעבירים את התערובת הנוזלית לכד מזיגה.
  23. מוזגים את הבלילה למנגטים עד 3/4 מגובהם.
  24. אופים כ 30 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
  25. מעברים לרשת קירור.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 13/09/2018

 עוד מתכונים שיעניינו אותך !

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'