מתכון עלים משוקולד, איך מכינים עלים משוקולד | יס-שף

עלים משוקולד, איך מכינים עלים משוקולד

ציפוים | שוקולד | פרווה  
דירוג  

איך להכין עלים משוקולד. קישוטי שוקולד לקינוחים. כקישוט לעוגה, קאפקייקס או כל קינוח אחר. קל להכנה ויפה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 5 שעות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

מברשת.
נייר אפייה. 
מסננת.
בן מארי- אמבט מרים - להמסת השוקולד.
משטח עבודה מסיליקון - לא חובה.

מרכיבים:
  • שוקולד מכל סוג וכל צבע- הכמות בהתאם למספר העלים שברשותכם, ולגודל העלה שברשותכם.
  • עלי מנטה - או כל עלים אכילים מסוג אחר למשל: נענע, צפורני חתול, ורד, כובע נזיר וכדומה- רק עלים אכילים, אחרת עלי השוקולד יהיו רעילים.
הוראות הכנה:
  1. שוטפים היטב את העלים ומעבירים למסננת עד יבוש מוחלט.
  2. ממיסים את השוקולד באמבט מרים.
  3. מורחים את הצד הפנימי של העלה עם מברשת בשוקולד המומס. עד כי יש שיכבה נאה. לא דקה מידי.
  4. מניחים את העלים על נייר האפייה.
  5. מכניסים למקרר למספר שעות. מינימום שעתיים.
  6. מוציאים מהמקרר ומקלפים בעדינות את העלה מהשוקולד.
  7. שומרים במקרר עד שימוש, או מקשטים מיד.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/09/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'