מתכון חוטי צ'ילי קוריאנים, Sil-gochu. שערות צ'ילי | יס-שף

חוטי צ'ילי קוריאנים, Sil-gochu. שערות צ'ילי

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

חוטי צ'ילי (Chili Strips,실고추) הם קישוט שהוא גם טעם. מעטרים עימם מנות שונות. מקורו ממדינת קוריאה. ניתן לרכוש מחנויות באינטרנט. אבל אנחנו נכין לבד. הוא כמובן לא יצא יפה כמו הקנוי. כי את הקנוי מכינה מכונה. לכו תתחרו עם זה..

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • מספרים חדות.
  • כלי איחסון אטום/ שקית אטומה/ שקית זיפר.

מרכיבים:
  • 5 (או יותר) פלפלים חריפים אדומים גדולים מיובשים.
הוראות הכנה:
  1. נחצה את הפלפל לשניים. ננקה אותו מגרעינים (ניתן לשמור את הגרעינים ולהשתמש בהם כתוספת תיבול למרק, למשל). נחצה את הפלפל לשניים. ננקה אותו מגרעינים (ניתן לשמור את הגרעינים ולהשתמש בהם כתוספת תיבול למרק, למשל). נחצה את הפלפל לשניים. ננקה אותו מגרעינים (ניתן לשמור את הגרעינים ולהשתמש בהם כתוספת תיבול למרק, למשל).
  2. אפשר לחתוך את הצי'לי עם סכין חד על קרש חיתוך, אבל זה לעולם לא יצא מדויק ויפה כמו הקוני. לכן, עדיף עם מספרים שהתוצאה יותר קרובה.
  3. נגזור עם מספרים את הפלפל לכל אורכו. אפשר גם לרוחבו - בפסים דקים מאוד. הכי דק שנוכל.
  4. נקשט את המנה.
  5. שומרים בכלי /שקית אטומה


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 28/03/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'