מתכון עוגיות גבינה וחרדל עם קצח | יס-שף

עוגיות גבינה וחרדל עם קצח

עוגיות | חלבי | חלבי  
דירוג  

עוגיות עם חרדל, זה נשמע כמו שילוב מסוכן לעוגייה. אבל עוגיות החרדל והגבינה הללו נפלאות וטעימות. מתאימות גם כנשנוש וגם לצד הקפה. עוגיות מלוחות שוות במיוחד וקלות להכנה.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 3 שעות ו 10 דקות

מספר סועדים: 20+ 

כלים:

  • מיקסר + וו גיטרה/ מעבד מזון.
  • תבנית אפייה + נייר אפייה.
  • נילון נצמד.
  • סכין חד.
  • רשת קירור.

מרכיבים:
  • 200 גרם גבינת פרמזן, מגוררת/ קשקבל.
  • 250 גרם חמאה רכה.
  • 1 חלמון (הצהוב של הביצה) מביצה L.
  • 3 כפות חרדל דיזון. מהסוג שאתם אוהבים.
  • 1/2 כוס זרעי קצח.
  • 250 גרם קמח לכל מטרה.
הוראות הכנה:
  1. במקסר מערבבים יחד את הפרמזן והחמאה. כ-5 דקות ללא התערבות. כדי שהם יתאחדו ויצרו מרקם אחיד.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים על איחוד. לא יותר מדי.
  3. יוצרים כדור, עוטפים בנילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה או יותר.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים או יותר. מכל חצי יוצרים גליל בקוטר של כ-3 ס"מ.
  5. עוטפים בנילון נצמד ומעבירים למקפיא לכשעתיים.
  6. מחממים תנור ל-170 מעלות צ.
  7. מוציאים את הגליל מהמקפיא ועם סכין חד פורסים לעובי של כ-1/2 ס"מ.
  8. מניחים על נייר האפייה במרווחים.
  9. אופים כ-10-12 דקות.
  10. מעבירים לרשת קירור. עד קירור מוחלט.
  11. שומרים בכלי אטום.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 05/09/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'