מתכון קרם קקאו לציפוי עוגה או קאפקייקס | יס-שף

קרם קקאו לציפוי עוגה או קאפקייקס

ציפוים | קרם | חלבי  
דירוג  

ציפוי לעוגה בטעם עמוק ומושלם. ציפוי בצבע שוקולד, בטעם מיוחד.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 5 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • מיקסר עם וו הקצפה.

מרכיבים:
  • 4 כפות קקאו, רצוי הולנדי
  • 3 כפות יין אדום /ברנדי /כל משקה אלכוהולי אחר/מיץ תפוזים /מים.
  • 200 גרם אבקת סוכר / סוכר.
  • 2 חלמונים (הצהוב של הביצה).
  • 150 גרם חמאה-רכה/ לפרווה: מחמאה/ מרגרינה.
  • מתכון נוסף: (ללא ביצים):
  • 200 גרם חמאה ללא מלח (לפרווה מחמאה ללא מלח או מרגרינה ללא מלח.
  • 1/3 כוס אבקת קקאו.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 200 גרם אבקת סוכר.
  • חצי כוס חלב או שמנת מתוקה/ לפרווה: שמנת צמחית.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר להקציף יחד סוכר, חמאה וחלמונים.
  2. להוסיף את שאר המרכיבים. להקציף עד איחוד.
  3. מוכן.
  4. לשמור במקרר.
  5. אפשר להקפיא ולהשתמש כשצריך.
  6. למתכון הנוסף ללא הביצה:
  7. הקציפו חמאה במיקסר הוסיפו את את שאר החומרים עם מעט חלב מידי פעם.
  8. הציפו עד קבלת מרקם קרמי. מוכן לשימוש.
  9. לשמור במקרר.
  10. אפשר להקפיא ולהשתמש כשצריך.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 06/09/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
3 משתמשים סימנו 'כן'