מתכון קרם חמאה עם לימוני ליים וגבינת שמנת לציפוי עוגה | יס-שף

קרם חמאה עם לימוני ליים וגבינת שמנת לציפוי עוגה

ציפוים | גבינה | חלבי  
דירוג  

קרם לעיטוף עוגה או קאפקייקס, קל להכנה. טעם לימוני עשיר וטעים מאוד. נקודות הליים מוסיפות מראה וטעם נהדר. מרקם נוח לציפוי.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  גבינה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • מתאים לעוגה שתי קומות קוטר 20 ס"מ/ לקוטר כ- 24 ס"מ.
  • *****
  • מיקסר + וו גיטרה.

מרכיבים:
  • 150 גרם חמאה לא מלח, רכה.
  • 400 גרם אבקת סוכר.
  • 2 קליפות לימוני ליים, מגוררים דק.
  • 1 כף מיץ ליים.
  • 100 גרם גבינת שמנת.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר מערבבים את החמאה והסוכר, למשך 5 דקות.
  2. מוסיפים את מיץ הליים והקליפות המגוררות דק.
  3. מוסיפים את גבינת השמנת. מערבבים רק עד לאיחוד. השתדלו לא לערבב יתר על המידה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 28/09/2019

תגובות והערות: (2)
05/01/2021
5/5

שלי שלום רב, כן אפשרי.

 שלי נתן
05/01/2021
5/5

שלום רב, האם אפשר להשתמש גם בלימון רגיל?


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'