קרם מרשמלו אינו המרשמלו שאנו מכירים מהסופר מומס במיקרוגל. זהו קרם שמכינים על ידי תהליך קל ופשוט והוא נמצא בהרבה מאד מתכונים. הקרם מעולה לציפוי עוגות וקאפקייקס, אבל הוא הכי כייף כמילוי לעוגיות סנדוויץ או ממרח לסנדוויץ. טעים מאד וקל להכנה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: קרם
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 7-8
- מיקסר עם וו הקצפה.
- כלי איחסון.
- לקקן
- כוס (200 מ"ל) סירופ תירס בהיר – בחנויות אפייה
- כוס אבקת סוכר- מנופה.
- 2 חלבונים (הלבן) בטמפ' החדר (50 גר').
- חצי כפית מלח.
- כפית תמצית וניל.
- 1/8 קרם טרטר - לא חובה.
- בקערת המיקסר הקציפו את החלבונים , קרם טרטר, סירופ תירס והמלח עד שהם הופכים לקצף יציב.
- לאחר מכן, כשהמיקסר על מהירות נמוכה הוסיפו את הסוכר
- הגבירו למהירות בינונית. הקציפו עד איחוד.
- הוסיפו את התמצית וניל. ערבבו 30 שניות. מוכן לשימוש.
- נמזוג את הקרם לכלי . נשמור במקרר.
- יכול להיות במקרר שבועיים. במקפיא מספר חודשים.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 21/03/2018