סלט קולסלאו קל להכנה העשוי מכרוב וגזר. יש לו גרסאות רבות . לפניכם הגרסה הקלאסית. הולך מצוין עם המבורגר, או כל מנה בשרית. מומלץ גם בסנדוויץ'.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 5-6
- 2 קערות גדולות.
- כף ערבוב.
- מעבד מזון עם דיסקית פומפייה/ פומפייה
- מצרכים א':
- 1 ראש כרוב קצוץ דק לרצועות- לבן או סגול או חצי חצי.
- 2 גזרים בינונים מגוררים.
- חצי בצל מגורר.
- חצי כפית מלח.
- רבע כפית פלפל שחור טחון.
- מצרכים ב':
- כוס מיונז.
- 2 כפות סוכר.
- 2 כפות חומץ בן יין לבן.
- מערבבים בקערה את מוצרי 'מצרכים א'.
- מערבבים בקערה שנייה את כל מוצרי 'מצרכים ב'.
- מוסיפים את קערה ב' לקערה א' ומערבבים טוב.
- טועמים. מוסיפים מלח ופלפל- אם צריך. מערבבים שוב.
- מצננים במקרר לפחות שעה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 18/06/2018