אם אתם אוהבים פלפלים חריפים כמונו אתם תהנו מהסלט הזה. החריפות של הפלפלים מתמזגת עם המתיקות העדינה של הגזר. מתאים כתוספת לצד כל ארוחה בשרית. שלא לדבר על הצבע המשגע שתורם לנראות של כל שולחן.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 40 דקות
מספר סועדים: 3-4
מעבד מזון עם פומפייה/ פומפייה.
קערה גדולה.
קערת הגשה.
- 5 גזרים מגוררים דק.
- 2-3 שיני שום, כתושות.
- 1 פלפל חריף קצוץ דק.
- 1/2 כפית מלח לימון.
- 1/4 כפית פלפל שחור.
- 1/3 לימון טרי קצוץ עם הקליפה.
- 2.5 כפות שמן קנולה.
- 2 כפות חומץ.
- 1/4 כוס פטרוזליה קצוצה- לא חובה.
- בקערה גדולה מערבבים טוב את כל המרכיבים. טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
- שמים בצד לשעה. מידי פעם ניתן לערבב.
- מעבירים לקערת הגשה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 02/08/2018