מתכון שוקי עוף במרינדה ירוקה | יס-שף

שוקי עוף במרינדה ירוקה

עוף | בתנור | בשרי  
דירוג  

ארוחה מהירת הכנה וטעימה מאוד. שוקי העוף בתנור, תוכנית גריל, יוצרים טעם מיוחד וטעים. והכל בפחות מ 20 דקות. מתכון אהוב במיוחד מקמרון שהאפריקה.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  בתנור

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מגש אפייה + נייר אלומניום/ נייר אפייה.
  • קערה גדולה.

מרכיבים:
  • כ- 2.5 קילו שוקי עוף.
  • כוס אחת ממרינדה ירוקה - מתכון בהמשך.
  • מעט או לפי הטעם: מלח.
  • מעט או לפי הטעם: פלפל לבן.
  • מעט או לפי הטעם: פלפל שחור גרוס.
הוראות הכנה:
  1. בקערה גדולה נניח כ- 2.5 קילו של שוקי עוף.
  2. נוסיף לקערה ככוס אחת מהמרינדה*.
  3. נוסיף מעט מלח ופלפל לבן וכן מעט פלפל שחור גרוס.
  4. עם הידים נלוש אותם יחד כך שכל שוק תהיה עטופה במרינדה.
  5. נכין מראש תבנית אפייה, עליה נשים נייר אלומניום. נניח את פרוסות העוף על הנייר. אחד ליד השני.
  6. נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות, תוכנית גריל, לכ-15 דקות. (כמובן שאפשר גם על הגריל בגינה).
  7. אם בקערה נשאר לנו רוטב, נעביר אותו למחבת ונחמם כ-2 דקות או עד שהרוטב חם. נעביר לכלי לרוטב ונגיש לצד העוף.

*כוס אחת ממרינדה ירוקה - למתכון לחצו כאן.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 24/06/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'