ארוחה מהירת הכנה וטעימה מאוד. שוקי העוף בתנור, תוכנית גריל, יוצרים טעם מיוחד וטעים. והכל בפחות מ 20 דקות. מתכון אהוב במיוחד מקמרון שהאפריקה.
כלים:
- מגש אפייה + נייר אלומניום/ נייר אפייה.
- קערה גדולה.
מרכיבים:
- כ- 2.5 קילו שוקי עוף.
- כוס אחת ממרינדה ירוקה - מתכון בהמשך.
- מעט או לפי הטעם: מלח.
- מעט או לפי הטעם: פלפל לבן.
- מעט או לפי הטעם: פלפל שחור גרוס.
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה נניח כ- 2.5 קילו של שוקי עוף.
- נוסיף לקערה ככוס אחת מהמרינדה*.
- נוסיף מעט מלח ופלפל לבן וכן מעט פלפל שחור גרוס.
- עם הידים נלוש אותם יחד כך שכל שוק תהיה עטופה במרינדה.
- נכין מראש תבנית אפייה, עליה נשים נייר אלומניום. נניח את פרוסות העוף על הנייר. אחד ליד השני.
- נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות, תוכנית גריל, לכ-15 דקות. (כמובן שאפשר גם על הגריל בגינה).
- אם בקערה נשאר לנו רוטב, נעביר אותו למחבת ונחמם כ-2 דקות או עד שהרוטב חם. נעביר לכלי לרוטב ונגיש לצד העוף.
*כוס אחת ממרינדה ירוקה - למתכון לחצו כאן.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 24/06/2019
עוד מתכונים שיעניינו אותך !