רוטב צ'אטני טעים מאוד ואותנטי מאוד, לתיבול מתאבנים. לכן, יש בו כמות משמעותית של פלפל חריף ירוק וטרי . קל להכנה ומהיר הכנה. מושלם לתיבול חטיפים. מתכון אהוב ומסורתי בפקיסטן.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: חלבי
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 3-4
- קערה בינונית.
- כף.
- בלנדר + להב סכין.
- רבע כוס כוסברה ירוקה-קצוצה.
- רבע כוס צ'ילי ירוק- קצוץ.
- 2 שיני שום כתושות/קצוצות.
- קמצוץ של מלח.
- 1/2 כפית אבקת אננס- לא חובה. בחנויות טבע.
- 1.5 כפות יוגורט (מהסוג שאתם אוהבים).
- **הכמויות ישתנו בהתאם למספר הסועדים.
- בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים.
- מצננים כחצי שעה, לפחות, במקרר לפני ההגשה.
- שומרים במקרר.
* מתאים מאוד כתוספת לפקורה פקיסטאנית - למתכון לחץ כאן.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 28/06/2019