מתכון תפוחי אדמה בתנור | יס-שף

תפוחי אדמה בתנור

תוספות | תפוח אדמה | פרווה  
דירוג  

תפוחי אדמה בתנור הם תוספת טעימה שכמו מתבשלת מעצמה ותמיד יוצאת טעימה. מה יותר טעים מתפוחי אדמה בתנור בטעם של מדורה ומראה כמו ממדורה.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  תפוח אדמה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 20 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • תבנית מלבנית שניתן להכניס לתנור.
  • כף ערבוב

מרכיבים:
  • קילו תפוחי אדמה אדומים קטנים.
  • חצי כף- מלח גס.
  • רבע כפית- פלפל שחור.
  • כפית פפריקה חריפה.
  • 3 כמה ענפי תימין - לריח.
  • 1/4 עד 1/3 כוס שמן קנולה.
  • 1/2 פלפל אדום, חתוך לפלחים דקים- תוספת מתיקות.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לפיסות בגודל שווה.
  3. מורחים שמן קנולה על התבנית המתאימה לתנור ומעבירים את תפוחי האדמה לתבנית. מערבבים כך שתפוחי האדמה כולם יצופו בשמן. מוסיפים ענפי תימין, מלח, פלפל שחור, פפריקה ואת הפלפל האדום.
  4. מעבירים לתנור ל-30 דקות. אחרי 30 דקות, מוציאים מהתנור ומערבבים.
  5. מחזירים לתנור למשך 20 דקות. לאחר מכן מוציאים ומערבבים שוב.
  6. מחזירים לתנור לעוד 15 דקות או עד שהם מוכנים.
  7. מכבים את התנור ומשאירים אותם בתנור הכבוי 15 דקות נוספות. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 07/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'