ציפוי לעוגה בטעם עמוק ומושלם. ציפוי בצבע שוקולד, בטעם מיוחד.
כלים:
- מיקסר עם וו הקצפה.
מרכיבים:
- 4 כפות קקאו, רצוי הולנדי
- 3 כפות יין אדום /ברנדי /כל משקה אלכוהולי אחר/מיץ תפוזים /מים.
- 200 גרם אבקת סוכר / סוכר.
- 2 חלמונים (הצהוב של הביצה).
- 150 גרם חמאה-רכה/ לפרווה: מחמאה/ מרגרינה.
- מתכון נוסף: (ללא ביצים):
- 200 גרם חמאה ללא מלח (לפרווה מחמאה ללא מלח או מרגרינה ללא מלח.
- 1/3 כוס אבקת קקאו.
- 1 כפית תמצית וניל.
- 200 גרם אבקת סוכר.
- חצי כוס חלב או שמנת מתוקה/ לפרווה: שמנת צמחית.
הוראות הכנה:
- במיקסר להקציף יחד סוכר, חמאה וחלמונים.
- להוסיף את שאר המרכיבים. להקציף עד איחוד.
- מוכן.
- לשמור במקרר.
- אפשר להקפיא ולהשתמש כשצריך.
- למתכון הנוסף ללא הביצה:
- הקציפו חמאה במיקסר הוסיפו את את שאר החומרים עם מעט חלב מידי פעם.
- הציפו עד קבלת מרקם קרמי. מוכן לשימוש.
- לשמור במקרר.
- אפשר להקפיא ולהשתמש כשצריך.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 06/09/2019
עוד מתכונים שיעניינו אותך !