סירופ שוקולד נהדר לעיטור גלידה, קאפקייקס, פנקייקס ומה לא. ניתן לעטר עוגות בפסי שתי וערב מושלמים. טעים וקל להכנה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: שוקולד
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 7-8
- סיר.
- כף.
- בקבוק לחיץ / צנצנת או כל כלי איחסון אחר.
- 3/4 כוס סוכר.
- רבע כוס אבקת קקאו / קקאו הולנדי.
- חצי כוס מים (לטעם רצוי מנרליים).
- ערבבו את הסוכר והקקאו. בסיר (כדי לחסוך כלי).
- הוסיפו לסיר את המים. ערבבו.
- בשלו על אש נמוכה- בינונית כאשר הנכם מערבבים כל הזמן.
- ערבבו עד שהסוכר נמס כולו. כ-6 דקות.
- צננו מעט.
- העבירו לכלי לחיץ או צנצנת.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 06/09/2019