מתכון ציפוי  ג'לי קקאו לעוגה | יס-שף

ציפוי ג'לי קקאו לעוגה

ציפוים | שוקולד | פרווה  
דירוג  

ציפוי ג'לי קקאו לעוגה או קאפקייקס. גלסאז' קקאו מבריק ומושלם שנראה כמו ציפוי שוקולד. קל להכנה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • סיר.
  • כף לערבוב.
  • מדחום - לא חובה.
  • תבנית אפייה + רשת קירור.

מרכיבים:
  • מתאים לעוגה קוטר עד 22 ס"מ.
  • 120 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 180 גרם סוכר.
  • 60 גרם אבקת קקאו משובח/ אבקת קקאו הולנדי.
  • 14 גרם ג'לטין מרוכך ב-150 מ"ל מים.
הוראות הכנה:
  1. בסיר מניחים את כל המרכיבים-ללא הג'לטין.
  2. מערבבים כל הזמן. רק עד לרתיחה. מורידים מהאש.
  3. מוסיפים את הג'לטין עם המים ומערבבים עד להמסתו של הגלטין.
  4. מקררים לכ-30 מעלות, טמפרטורה הנמוכה מחום הגוף. לא עד הקרשות.
  5. מניחים את העוגה על רשת קירור ומתחתיה תבנית אפייה. מוזגים את הציפוי על העוגה.
  6. ניצוק על העוגה מלמעלה לאמצע. להשתדל לא להתערב בתהליך אפשר להטות את העוגה לאזורים שלא צופו.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 14/09/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'