מתכון קרם שקדים בקלי קלות | יס-שף

קרם שקדים בקלי קלות

ציפוים | קרם | חלבי  
דירוג  

קרם שקדים מושלם למילוי פאי, עוגות ועוד. טעים ויוקרתי.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • מיקסר + וו גיטרה.
  • כלי אטום.

מרכיבים:
  • מתאים לתבנית עד קוטר 22 ס"מ.
  • 125 גרם חמאה / לפרווה: מחמאה, רכה.
  • 125 גרם סוכר.
  • 125 גרם קמח שקדים.
  • 3 ביצים מספר 3.
  • 2 כפות רום כהה.
  • 30 גרם קורנפלור.
הוראות הכנה:
  1. מערבבים במיקסר את החמאה מקציפים מעט.
  2. מוסיפים את הסוכר מערבבים עד איחוד. כ-5 דקות.
  3. ממשיכים לערבב ומוסיפים בהדרגה את השקדים.
  4. לאחר מכן בהדרגה את הביצים.
  5. מערבבים עד איחוד.
  6. מוסיפים את הרום ואת הקורנפלור. עד תערובת אחידה.
  7. מוכן לשימוש.
  8. ניתן לשמור במקפיא עד חודש.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 22/09/2019

תגובות והערות: (1)
 אסתי
17/12/2021
5/5

יצא מעולה תודה


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'