קרם שקדים מושלם למילוי פאי, עוגות ועוד. טעים ויוקרתי.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: קרם
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1-2
- מיקסר + וו גיטרה.
- כלי אטום.
- מתאים לתבנית עד קוטר 22 ס"מ.
- 125 גרם חמאה / לפרווה: מחמאה, רכה.
- 125 גרם סוכר.
- 125 גרם קמח שקדים.
- 3 ביצים מספר 3.
- 2 כפות רום כהה.
- 30 גרם קורנפלור.
- מערבבים במיקסר את החמאה מקציפים מעט.
- מוסיפים את הסוכר מערבבים עד איחוד. כ-5 דקות.
- ממשיכים לערבב ומוסיפים בהדרגה את השקדים.
- לאחר מכן בהדרגה את הביצים.
- מערבבים עד איחוד.
- מוסיפים את הרום ואת הקורנפלור. עד תערובת אחידה.
- מוכן לשימוש.
- ניתן לשמור במקפיא עד חודש.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 22/09/2019