קציצות בשר טעימות וקלות להכנה. כ-20 קציצות
כלים:
- קערה
- מחבת
- מחבת או סיר סוטז (סיר רחב ונמוך) אני השתמשתי בסיר 30 סנטימטר.
מרכיבים:
- 1 ק"ג בשר טחון.
- 1 בצל גדול מגורר גס.
- 1 ביצה.
- 2 פרוסות לחם או 3-4 כפות פירורי לחם או חלה ללא קרום מרטיבים במים ומפוררים לקערה.
- 1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים.
- חצי כף פלפל שחור.
- חצי כף מלח.
- שמן קנולה.
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים
- מערבבים ביד עד קבלת תערובת אחידה. טועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
- יוצרים מהתערובות 20 קציצות עגולות או מאורכות.
- בסיר סוטאג או מחבת שמים שמן שיגיע עד לחצי גובה הקציצה. מכניסים את הקציצות.
- מטגנים על אש בינונית צד אחד שהצד נהיה שחום הופכים. בערך 30 דקות. מוכן להגשה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 15/02/2018