מתכון קציצות - מתכון בסיסי | יס-שף

קציצות - מתכון בסיסי

בקר | קציצות | בשרי  
דירוג  

קציצות בשר טעימות וקלות להכנה. כ-20 קציצות

קטגוריה:  בקר

תת-קטגוריה:  קציצות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 0 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • קערה
  • מחבת 
  • מחבת או סיר סוטז (סיר רחב ונמוך) אני השתמשתי בסיר 30 סנטימטר.

מרכיבים:
  • 1 ק"ג בשר טחון.
  • 1 בצל גדול מגורר גס.
  • 1 ביצה.
  • 2 פרוסות לחם או 3-4 כפות פירורי לחם או חלה ללא קרום מרטיבים במים ומפוררים לקערה.
  • 1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים.
  • חצי כף פלפל שחור.
  • חצי כף מלח.
  • שמן קנולה.
הוראות הכנה:
  1. בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים
  2. מערבבים ביד עד קבלת תערובת אחידה. טועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
  3. יוצרים מהתערובות 20 קציצות עגולות או מאורכות.
  4. בסיר סוטאג או מחבת שמים שמן שיגיע עד לחצי גובה הקציצה. מכניסים את הקציצות.
  5. מטגנים על אש בינונית צד אחד שהצד נהיה שחום הופכים. בערך 30 דקות. מוכן להגשה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 15/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'