מתכון עוגיות ג'ינג'ר הכי טובות בעולם!!! | יס-שף

עוגיות ג'ינג'ר הכי טובות בעולם!!!

עוגיות | חלבי | פרווה  
דירוג  

הטעם של עוגיות הגינגר/זנגביל ממכר כלכך. הנה מתכון מושלם לעוגיות ליד הקפה/תה . אם אתם עדין לא מכורים לטעם הג'ינג'ר -זה הזמן להתחיל. קל להכנה וטעים. אם תאפו אותם טיפה יותר מידי זה יהיה מושלם ליד התה לטקס: טבילה, טעימה ושתייה. עוגיות ג'ינג'רברד

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

מרכיבים:
  • 110 גרם מרגרינה.
  • 110 גרם אבקת סוכר טחון דק.
  • 110 גרם סירופ תירס בהיר – להשיג בחניות אפייה.
  • 2 כפות גי'נג'ר טחון.
  • 225 גרם קמח תופח
הוראות הכנה:
  1. נחמם תנור ל 180 מעלות.
  2. לסיר קטן נכניס: מרגרינה, סוכר, וסירופ -ממסים הכל יחד על אש בינונית. לאחר שהסוכר נמס נוריד מהאש ונשים בצד כדי שיקרר מעט.
  3. בקערה נפרדת/מיקסר שימו קמח ואת הגינגר -לערבב טוב יחד.
  4. הוסיפו את תוכן הסיר שהתקרר מעט.
  5. במיקסר/ידיים -ודאו שלא חם מידי -לערבוב הכל יחד. אם דביק מידי הוסיפו קמח. הניחו בצד.
  6. ברגע שהבצק קר דיו לעיבוד. גלגלו את התערובת לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ
  7. שימו באופן מרווח על תבנית אפייה עליה שמתם נייר אפייה. העוגיות יתרחבו בזמן האפייה.
  8. טבלו את המזלג במים ועברו כדור כדור וצרו בו דוגמא של חתימה ע"י לחיצת המזלג על הכדור והשטחתו.
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 10 עד 30 דקות . עד שהם הופכות חום זהוב.
  10. מוצאים להתקררות. שומרים בכלי אטום.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 22/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'