הטעם של עוגיות הגינגר/זנגביל ממכר כלכך. הנה מתכון מושלם לעוגיות ליד הקפה/תה . אם אתם עדין לא מכורים לטעם הג'ינג'ר -זה הזמן להתחיל. קל להכנה וטעים. אם תאפו אותם טיפה יותר מידי זה יהיה מושלם ליד התה לטקס: טבילה, טעימה ושתייה. עוגיות ג'ינג'רברד
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: חלבי
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 1 שעה
מספר סועדים: 12+
- סיר קטן
- כף
- מיקסר וו גיטרה/קערה
- מזלג
- משטח עבודה מסיליקון.
- 110 גרם מרגרינה.
- 110 גרם אבקת סוכר טחון דק.
- 110 גרם סירופ תירס בהיר – להשיג בחניות אפייה.
- 2 כפות גי'נג'ר טחון.
- 225 גרם קמח תופח
- נחמם תנור ל 180 מעלות.
- לסיר קטן נכניס: מרגרינה, סוכר, וסירופ -ממסים הכל יחד על אש בינונית. לאחר שהסוכר נמס נוריד מהאש ונשים בצד כדי שיקרר מעט.
- בקערה נפרדת/מיקסר שימו קמח ואת הגינגר -לערבב טוב יחד.
- הוסיפו את תוכן הסיר שהתקרר מעט.
- במיקסר/ידיים -ודאו שלא חם מידי -לערבוב הכל יחד. אם דביק מידי הוסיפו קמח. הניחו בצד.
- ברגע שהבצק קר דיו לעיבוד. גלגלו את התערובת לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ
- שימו באופן מרווח על תבנית אפייה עליה שמתם נייר אפייה. העוגיות יתרחבו בזמן האפייה.
- טבלו את המזלג במים ועברו כדור כדור וצרו בו דוגמא של חתימה ע"י לחיצת המזלג על הכדור והשטחתו.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 10 עד 30 דקות . עד שהם הופכות חום זהוב.
- מוצאים להתקררות. שומרים בכלי אטום.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 22/03/2018