וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: ללא קמח
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 5 דקות
מספר סועדים: 3-4
נוצר על ידי: דנה
בתאריך: 16/10/2018
מגרה הולכת להכין
טרם הכנתי, אך נראה מתכון מעולה וקל להכנה.
היי איריס, לא ניסינו לכן אין לנו תשובה על כך. תנסי.
המתכון נראה נהדר. הייתי רוצה להחליף את הממתיק בממתיק טבעי המתאים יותר לסכרת (ללא פחמימות) האם ניתן לשים בצורה אבקתית, או על מנת הצלחת המתכון צריך את הנוזל (שיש בסילאן/מייפל)?
מלי שלום רב, כוס אגוזים לפני טחינה. אבל זה לא קריטי.
מדהים! אגב, האם האגוזי מלך זה כוס של אגוזים טחונים או לפני הטחינה ?
כמה זמן נשאר בקירור? האם אפשר להקפיא? אם כן, כמה זמן הפשרה לפני שרוצים לאכול? תודה
מעולה! תודה!
כדאי לקלות מעט במחבת את האגוזים והשומשום, מאוד חשוב מבחינה היגיינית.
המתכון הוא אמנם ללא סוכר, וגם נראה מעולה וטעים! אבל כדאי לדעת למי ששומר משקל, ב-10 כפות של סילאן טבעי יש 150 גרם פחמימות וזו כמות פחמימות מאוד גדולה .
תודה על השיתוף! כמה גרם חלבה יוצא בכמויות הללו? 4-3 אנשים זה יחסי :)
האם מכינים חלווה מסולסלת- שערות חלווה על אותה הדרך? אשמח להסבר איך מכינים אותה תודה והמשך יומנעים:)
גדי וסי שלום רב, שומשום כפי שהוא. טבעי. אין צורך לקלות.
לקלות את השומשום ו/או אגוזים?
גל שלום רב, תודה על תגובתך. במתכון זה , ובכלל. אנו משתמשים תמיד בכוסות מדידה.
האם כוס מידה או כוס רגילה או חד"פ ?
גדי שלום רב, לא ניסינו, אבל לדעתנו אין מניעה שלא- נשמע טעים.
אראלה שלום רב, אפשר לרסק עם מכתש ועלי אפשר לרסק במעבד מזון. אפשר לשים על קרש ולדפוק עם פטיש שניצלים. חשוב לכתוש ולדפוק עד שיצא הכי דק שניתן. סביר, שזה לא יצא דקדק כמו מטחנה. אבל לא נורא. צריך להסתדר עם מה שיש.
היי,רוצה להכין את החלבה אין לי מטחנת תבלינים,אפשר לטחון לפרטים קטנים ?
סומסום והאגוזים לקלות? או טבעי?
יצא מוצלח מאוד!
מגרה
טוב