מה זה סיר מחולק? | יס-שף

מה זה סיר מחולק?

אין סוף לרעיונות הטובים. שידרגנו את ההגשה שלנו בשולחן האוכל וגם חסכנו מקום בארון ועל הכיריים בעזרת סיר מחולק. סיר מחולק לשניים מאפשר להכין באותו זמן שני תבשילים שונים באותו הסיר.

סיר מחולק הינו סיר מחולק לשניים, באמצעות דופן הפרדה בצורת S, כמו חומה גבוה בתוך הסיר המפרידה בין שני הצדדים. החלוקה המאפשרת בעת ובעונה אחת להכין שני תבשילים שונים בסיר אחד: זה יכול להיות שני תבשילי אורז שזמני הבישול שלהם תואמים, זה יכול להיות שתי תוספות שונות עם זמני בישול שונים.

אפשר לבשל שני תבשילים שלהם זמני בישול שונים: כדוגמת שעועית עם בשר ברוטב אדום עם אורז. מכיוון שלאורז נדרש משמעותית פחות זמן בישול הרי שתבשיל הבשר יתבשל לבד עד למידה הרצויה ורק לאחר מכן נוסיף בדופן השני, את האורז לבישול. כמו כן אפשר להכין פסטה עם רטבים שונים עם אותה פסטה בדיוק, רוטב עגבניות, רוטב שמנת וכן הלאה.

כדאי שיהיה בבית את הסיר המחולק מכמה סיבות:  

  • חוסך זמן.
  • חוסך מקום על הכיריים.
  • חוסך מקום על שולחן האוכל. 
  • חוסך מקום בארון.

להיות חדשניים  ולהגיש את הסיר לשולחן וכך גם לחסוך מקום. הגשה מרשימה באותו הסיר. נוח ומומלץ. 

כמובן שאחרי שתתלהבו מאוד, תראו שיש כיום סירים המחולקים ל-4  וגם ליותר רעיון מועיל ויעיל שכדאי לנצל. 

 

 

שתף:

תגובות והערות: (0)

יש להזין שם
יש להזין הערה