מתכון המסת צימקאו לתבניות סיליקון לשוקולד ותבניות פלסטיק לשוקולד | יס-שף

המסת צימקאו לתבניות סיליקון לשוקולד ותבניות פלסטיק לשוקולד

ציפוים | שוקולד | פרווה  
דירוג  

יש כיום המון תבניות סיליקון ותבניות פלסטיק לשוקולד, למסיבות ולפרלינים. הם יפות. מיוחדות וחגיגיות. שמים בהם שוקולד מומס והשוקולד יוצא בעיצוב של השקעים. מקסים לימי הולדת בעיטורים שונים או לאירוח..יש כלכך הרבה רעיונות... לפניכם מתכון להמסה קלה ובטוחה של צימקאו שהוא תחליף שוקולד ופרווה. לטעמנו הוא גם טעים. ניתן להשיגו בקלות בסופר בצבע שוקולד ובצבעים שונים בחנויות אפייה

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 7-8 

מרכיבים:
  • 150 גרם שוקולד צימקאו.*
  • תמצית טעם - לא חובה.
  • תמצית טעם - לא חובה. *צימקאו הוא תחליף שוקולד המכיל אחוזים נמוכים מאוד של קקאו בניגוד לשוקולד רגיל המכיל חמאת קקאו, הצימקאו מכיל שומן צמחי ואבקת קקאו (ומכאן שמו)...משמש בעיקר לקישוטים דמויי שוקולד, בישול ואפייה..צימקאו אינו נקרא שוקולד כיוון שאינו מכיל חמאת קקאו. (ויקיפדיה)
הוראות הכנה:
  1. נכניס את הצימקאו לשקית הזילוף.
  2. נחמם 30 שניות במיקרוגל.
  3. נוציא את השקית. שהשקית מכוסה במגבת- כי היא חמה. נלוש אותה טיפה ביד.
  4. נכניס ל-30 שניות נוספות.
  5. נלוש שוב ונראה כי לא נשארו בה גושים.
  6. במידה ונרגיש גושים- נכניס למיקרוגל למספר שניות נוספות.
  7. אם רוצים, בשלב זה ניתן להוסיף לשקית הזילוף תמצית טעם- לא חובה. טיפה או שתיים. ולשים שוב עם מגבת.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 13/12/2018

תגובות והערות: (5)
23/12/2020
5/5

דינה שלום רב, תודה על תגובתך. צמיקאו הוא שם של סוג שוקולד. כך שאין זה משנה באיזה צבע תבחרי, תפעלי על פי המתכון.

 דינה דהן
21/12/2020
0/5

איך אני ממיסה צימקאו לבן להכנת כדורים

15/12/2020
5/5

בתיה שלום רב, תודה רבה על תגובתך. אם אין לך מיקרוגל תוכלי להשתמש באמבט מרים. על השימוש באמבט מרים תוכלי לקרוא בדף המידות שלנו, שבראש הדף.

 בתיה
15/12/2020
5/5

תודה רבה על המתכון. פשוט הציל אותי. אבל מה הפתרון אם אין לי מיקרוגל?

 שילת
15/11/2020
5/5

תודה רבה מדהים


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
12 משתמשים סימנו 'כן'