מתכון זיגוג לבן- ציפוי סוכר לעוגה או קאפקייקס | יס-שף

זיגוג לבן- ציפוי סוכר לעוגה או קאפקייקס

ציפוים | קרם | פרווה  
דירוג  

ציפוי מושלם וטעים לעוגה או עוגיות או קאפקייקס. הכי טוב להכינו ומיד לצפות את העוגה. מרקם שמוסיף גם טעם. ניתן להוסיף צבעי מאכל.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

סיר קטן .
מיקסר עם וו גיטרה.


מרכיבים:
  • 1 כוס סוכר.
  • 1/2 כוס מים.
  • 2 חלבונים (הלבן של הביצה).
  • 1/4 כפית קרם טרטר-לא חובה.
הוראות הכנה:
  1. בסיר קטן מערבבים את הסוכר ובמים עד שהסוכר נמס.
  2. לאחר שנמס - מרתיחים את המים עד שהסירופ מסמיך מעט.
  3. מסירים מהאש.
  4. מחכים שהמים בסירופ יפסיקו לרתוח .
  5. בעוד הסירופ נח בצד. מקציפים את החלבונים והקרם טרטר לקצף יציב.
  6. שהסירופ בסיר מפסיק לבעבע ,שופכים אותו על החלבונים בזרם דקיק. תוך כדי הקצפה איטית.
  7. אם רוצים להוסיף צבע מאכל לאחר שהחלבונים התערבבו בבלילה יש להוסיפו.
  8. אם התערובת קשה מידי הוסיפו מעט מים. וערבבו.
  9. להמשיך לערבב בקצב איטי עד שהכל מתערבב יחד. (והבלילה משנה את צבעה במידה ובהוספתם צבע מאכל).
  10. הכי טוב להכינו ולצפות את העוגה. ביום למחרת יהיה לו מרקם של מרנג.
  11. לשימוש שאינו מידי לשמור בכלי אטום במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 31/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
5 משתמשים סימנו 'כן'