מי שאוהב תוספת חריפה לכל ארוחה - יהנה מהסלט הזה. חריף אש וטעים. מתאים גם כתוספת לסנדוויץ'.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 5-6
- 6-7 פלפלים חריפים ירוקים
- 1 לימון סחוט
- רבע כפית מלח.
- 3-4 שיני שום כתושות.
- מעט שמן קנולה
- שוטפים את הפלפלים. חוצים אותם. מוציאים את הגרעינים שוטפים שוב. שמים במסננת עד שיוצאים כל המים.
- במחבת שמים מעט שמן וצורבים את הפלפלים בשני הצדדים. עד שהם מתרככים.
- מכניסים לשקית ניילון וסוגרים ל 2 דקות או לאחר שלב 2 מכסים את הסיר במכסה למספר דקות כדי שהפלפלים יזיעו.
- מוציאים מהשקית/מחבת על משטח העבודה ומקלפים. את קליפת הפלפל- זורקים
- לאחר מכן חותכים את הפלפל לפרוסות עבות. שמים בקערה
- מוסיפים את הלימון, מוספים את המלח מערבבים טוב
- מוסיפים את השום - מערבבים טוב.
- טועמים- מתקנים תיבול אם צריך.
- מוכן להגשה. שומרים במקרר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 10/04/2018