מתכון סלט פלפלים חריף מאוד | יס-שף

סלט פלפלים חריף מאוד

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

מי שאוהב תוספת חריפה לכל ארוחה - יהנה מהסלט הזה. חריף אש וטעים. מתאים גם כתוספת לסנדוויץ'.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

מחבת
סכין
מסננת
שקית נילון / מחבת עם מכסה
קערה

מרכיבים:
  • 6-7 פלפלים חריפים ירוקים
  • 1 לימון סחוט
  • רבע כפית מלח.
  • 3-4 שיני שום כתושות.
  • מעט שמן קנולה
הוראות הכנה:
  1. שוטפים את הפלפלים. חוצים אותם. מוציאים את הגרעינים שוטפים שוב. שמים במסננת עד שיוצאים כל המים.
  2. במחבת שמים מעט שמן וצורבים את הפלפלים בשני הצדדים. עד שהם מתרככים.
  3. מכניסים לשקית ניילון וסוגרים ל 2 דקות או לאחר שלב 2 מכסים את הסיר במכסה למספר דקות כדי שהפלפלים יזיעו.
  4. מוציאים מהשקית/מחבת על משטח העבודה ומקלפים. את קליפת הפלפל- זורקים
  5. לאחר מכן חותכים את הפלפל לפרוסות עבות. שמים בקערה
  6. מוסיפים את הלימון, מוספים את המלח מערבבים טוב
  7. מוסיפים את השום - מערבבים טוב.
  8. טועמים- מתקנים תיבול אם צריך.
  9. מוכן להגשה. שומרים במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 10/04/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'