בקערה נפרדת, מערבבים יחד את כל היבשים – עד לאיחוד.
לאחר מכן , כאשר המיקסר על מהירות נמוכה! מאוד, מוסיפים גם את היבשים.
כאשר הבלילה מתחילה להתגבש , מגבירים את המהירות. עד שנוצר בצק.
יוצרים עם הידיים עיגול גדול או שני עיגולים מהבצק , עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של מינימום חצי שעה.
» הבצק יכול לעבור מכאן גם להקפאה, עד שלושה חודשים.
לאחר חצי שעה ניתן להוציא את הבצק מהמקרר. לרדד עם המערוך וליצור עוגיות על משטח העבודה, עם חותכנים.
לאחר שיש מגש שלם של עוגיות. מכניסים למקרר לחצי שעה. זה עוזר לעוגיות לשמור על צורתם.