מתכון עוגת גי'נג'ר הכי טובה!

עוגת גי'נג'ר הכי טובה!

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עוגת גי'נג'ר קלה להכנה וטעימה מאוד עם ציפורן טחון. תבלין משדרג שאתם חייבים להכיר.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  בחושות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 50 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • תבנית אינגליש קייק- משומנת ומקומחת מעט.
  • *****
  • מיקסר עם וו הקצפה. 
  • סכין

מרכיבים:
  • 1 כוס סוכר חום.
  • 100 גרם חמאה או מרגרינה לפרווה.
  • 1 כוס סילאן.
  • 2 ביצים M.
  • 2 כפות גינגר טחון.
  • 1/4 כפית אבקת ציפורן.
  • 1 כפית קינמון.
  • 1 כפית אגוז מוסקט.
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח - מנופה.
  • לקישוט: אבקת סוכר.

הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  2. בהדרגה להכניס את כל החומרים בערבוב על מהירות בינונית. עד איחוד.
  3. מוזגים לתבנית
  4. אופים כ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
  5. מעבירים למגש קירור.
  6. אפשרות הגשה: לחתוך פרוסה עבה מהכיכר > ליישר עם סכין מארבעת הצדדים > לבזוק אבקת סוכר **> להגיש

**טיפ: רוצים לפזר על העוגה אבקת סוכר הרבה לפני ההגשה או שאתם נוסעים עם העוגה ורוצים שאבקת הסוכר תשאר עליה גם שתגיעו?
 הוסיפו ל 50 גרם אבקת סוכר – כף של קמח תפ"א. כדי שלא כל אבקת הסוכר תספג בעוגה ותעלם.
או תרכשו אבקת סוכר שאינה נספגת - בחנויות האפייה.


 נוצר על ידי: EtiDavidian 

בתאריך: 17/05/2018

     
תגובות והערות: (2)
ShoshBarDugo
28/05/2018
5/5

איזה עוגה מהממת. הציפורן הזה נותן ריח מיוחד וטעם מיוחד. הכנתי והתענגנו על הטעם. שבת שלום.

ברכהמועלם
28/05/2018
5/5

הכנתי. מאוד טעים


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'