עוגת ג'ינג'ר הכי טובה! קלה להכנה וטעימה מאוד עם ציפורן טחון. תבלין משדרג שאתם חייבים להכיר.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: בחושות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 50 דקות
מספר סועדים: 12+
- תבנית אינגליש קייק- משומנת ומקומחת מעט.
- מיקסר עם וו הקצפה.
- סכין
- 1 כוס סוכר חום.
- 100 גרם חמאה או מרגרינה לפרווה.
- 1 כוס סילאן.
- 2 ביצים M.
- 2 כפות גינגר טחון.
- 1/4 כפית אבקת ציפורן.
- 1 כפית קינמון.
- 1 כפית אגוז מוסקט.
- 2 וחצי כוסות קמח תופח - מנופה.
- לקישוט: אבקת סוכר.
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- בהדרגה להכניס את כל החומרים בערבוב על מהירות בינונית. עד איחוד.
- מוזגים לתבנית
- אופים כ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
- מעבירים למגש קירור.
- אפשרות הגשה: לחתוך פרוסה עבה מהכיכר > ליישר עם סכין מארבעת הצדדים > לבזוק אבקת סוכר **> להגיש
**טיפ: רוצים לפזר על העוגה אבקת סוכר הרבה לפני ההגשה או שאתם נוסעים עם העוגה ורוצים שאבקת הסוכר תשאר עליה גם שתגיעו?
הוסיפו ל 50 גרם אבקת סוכר – כף של קמח תפ"א. כדי שלא כל אבקת הסוכר תספג בעוגה ותעלם.
או תרכשו אבקת סוכר שאינה נספגת - בחנויות האפייה.
נוצר על ידי: EtiDavidian בתאריך: 17/05/2018