אחת העוגות הטעימות והקלות להכנה. אורירית ולחה. תחושה של בריאות בתוך המתיקות.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: בחושות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 1 שעה
מספר סועדים: 7-8
- תבנית אינגליש קייק 28x12.5x6.5 ס"מ- משומנת ומקומחת מעט.
- רשת קירור
פומפייה / מעבד מזון עם דיסקית להב - מיקסר עם וו גיטרה / קערה גדולה + מטרפה
- 300 גרם דלעת/דלורית- מגוררת דק.
- 3 ביצים M.
- 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים.
- 1 כוס שמן קנולה / שמן תירס.
- 1.5 כוסות סוכר לבן.
- החומרים היבשים:
- 1.5 כוסות קמח לכל מטרה או קמח לעוגות - מנופה.
- 1/2 כפית אבקת אפייה.
- 1/2 כפית סודה לשתייה.
- 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון.
- 1/4 כפית אגוז מוסקט.
- 1 כפית שטוחה קינמון
- במיקסר מערבבים במהירות בינונית- נמוכה את הסוכר והשמן 5 דקות ללא התערבות. לאחר מכן, בודקים בין האצבעות כי הסוכר נמס. אם לא. מערבבים עוד 5 דקות.
- מוסיפים את כל "החומרים היבשים" ומערבבים דקה על מהירות איטית.
- מוסיפים את הביצים והדלעת והאגוזים, מערבבים עד איחוד.
- יוצקים לתבנית האפייה עד 3/4 מגובה מהתבנית. מכניסים לתנור ל-45 דקות. או עד שקיסם יוצא נקי והעוגה נסוגה מעט מהדפנות.
- מעבירים לרשת קירור.
- שומרים בפעמון בטמפרטורת החדר או במקרר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 23/06/2018