קרם לימון תוצרת בית הוא קל ומהיר להכנה. ה- lemon curd יעניק לכל מלית טעם חמצמץ נהדר וצבע צהבהב מרשים.
כלים:
- לתבנית בקוטר 24 ס"מ.
- סיר קטן.
כף עץ.
ניילון נצמד - צנצנת- על הצנצנצת להיות מעוקרת- כלומר: לשטוף את הצנצנת במים וסבון חמים מאוד. או במדיח הכלים
מרכיבים:
- 3 חלמונים (הצהוב של הביצה).
- חצי כוס ושתי כפיות סוכר לבן.
- מיץ מחצי לימון.
- 60 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר/ לפרווה מחמאה.
- קליפה מגוררת משני לימונים..
הוראות הכנה:
- בסיר על אש נמוכה מערבבים חמאה, חלמונים וסוכר.
- מוסיפים מיץ לימון. מערבבים עד שהתערובת מסמיכה.
- כדי לדעת האם מוכן טובלים כף עץ בקרם. אם היא יוצאת מצופה. הקרם מוכן.
- מעבירים לכלי עם ניילון נצמד.
- שומרים במקרר בצנצנת. עד שבוע.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 28/06/2018
עוד מתכונים שיעניינו אותך !