את הצלפים לא תקנו אצל הירקן ולא בשוק. קוטפים אותם בשדות פרחי הבר ליד הקיבוצים והמושבים. וזה מותר. העונה הטובה ביותר לקטיפה היא תחילת הקיץ. הצלפים הם תוספות חמצמצה לסלט תפוחי אדמה, לרוטב טרטר, דגים, עוף בגריל , פסטה ועוד דברים טובים. הכבישה קלה ונשמרת עד שנתיים.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: כבושים
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 0 דקות
מספר סועדים: 7-8
צנצנת מעוקרת - כלומר: לשטוף את הצנצנת במים וסבון חמים מאוד / במדיח כלים
כף
מסננת
כוס
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 05/07/2018