מתכון בסיס לעוגה מביסקוויטים או עוגיות

בסיס לעוגה מביסקוויטים או עוגיות

דירוג  

בסיס עוגה לא חייב להיות מבצק. יש אפשרות נוספת שהיא קלה, טעימה ופשוטה להכנה. יכולה להחליף כמעט כל בסיס בצקי.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 50 דקות

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

  • תבנית קפיצית קוטר 22 ס"מ.
  • מעבד מזון  וו להב / שקית עבה+פטיש שניצל.
  • נייר אפייה.
  • רשת קירור.
  • מיקרו/סיר.
  • קערה

מרכיבים:
  • 1.5 כפות סוכר.
  • 100 גרם חמאה מומסת / לפרווה - מרגרינה מומסת.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • לתבנית: תרסיס קנולה.
  • **לארוע חגיגי ניתן להוסיף לבסיס כף וחצי סוכריות צבעוניות. מוסיפים יחד עם הסוכר.
  • כ- 250 גרם עוגיות קנויות או שהכנתם/ביסקוויטים, מפוררות למרקם חול במעבד מזון

הוראות הכנה:
  1. מהקערה מפזרים את הפירורים על בסיס התבנית ומהדקים עם היד בצורה אחידה.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס ל- 20 דקות או עד שמזהיב
  3. מוציאים מהתנור לרשת קירור.
  4. לאחר שצונן ממשיכים בעשייה..

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 09/07/2018

     
תגובות והערות: (2)
יעל רום
29/01/2021
5/5

כ- 250 גרם עוגיות, מפוררות לחול במעבד מזון.

29/01/2021
 קרן
0/5

לא כתוב כמה עוגיות 😁


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'

הירשמו לניוזלטר

וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל