מתכון נתח אסאדו ברוטב טריאקי

נתח אסאדו ברוטב טריאקי

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

בשר אסאדו בבישול אסאדו -בגריל בתנור . מצופה ברוטב מושלם. כמה קל להכנה וכמה יוצא חגיגי וטעים במיוחד.

קטגוריה:  בקר

תת-קטגוריה:  בשר בקר

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

סיר גדול + מכסה
תבנית עמוקה לתנור - רצוי חד פעמית, רק מהסיבה שאין צורך לנקות לאחר מכן.
מלקחיים
מברשת.

מרכיבים:
  • 1 קילו בשר אסאדו
  • חצי כוס רוטב טריאקי - קיים בכל סופרמרקט.
  • מים
  • מלח - כף או לפי הטעם
  • פלפל שחור -חצי כפית או לפי הטעם

הוראות הכנה:
  1. בסיר שמים את בשר האסאדו. כפי שקניתם מהקצב / אפשר לחתוך ל- 4 קוביות או יותר. אבל הוא במילא בשר שיתפרק אז אפשר גם לא.
  2. מכסים את הבשר במים. מעט מעל הבשר.
  3. מרתיחים את המים , לאחר שהמים רותחים מנמיכים אש. מכסים את הסיר.
  4. מבשלים כשעה -שעתיים עד שהבשר רך כולו.
  5. לאחר שהבשר רך מעבירים אותו עם מלקחיים לתבנית.
  6. מחממים תנור 200 מעלות צ- תוכנית: גריל.
  7. בתבנית מורחים על הבשר רוטב טריאקי בנדיבות. עם הידיים או מברשת
  8. מפזרים על הבשר מלח ופלפל שחור. אפשר לעסות מעט עם הידיים- לא חובה.
  9. מכניסים לתנור. מגש אמצעי.
  10. זמן בישול הוא בערך 30-40 דקות.
  11. חשוב לעקוב ולראות כי הרוטב לא מתקרמל ונשרף.
  12. לאחר שרואים שהבשר בצד אחד השחים וקיבל צבע הופכים בעזרת מלקחיים לצד השני.
  13. כשמוכן, מעבירים לכלי הגשה.
  14. רצוי להכניס לתנור כשהאורחים בדרך ולהגיש חם.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 11/07/2018

     

 עוד מתכונים שיעניינו אותך

תגובות והערות: (2)
Admin
05/06/2020
5/5

מאור שלום רב, את התנור יש לחמם ל- 200 מעלות צ.

27/11/2019
 מאור
5/5

על איזה ‏טמפרטורה לשים את התנור?0


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'